Ons milieu

Isolatiemateriaal wordt gemaakt met bepaalde grondstoffen en natuurlijk energie. Toch is de impact op het milieu die veroorzaakt wordt door de productie van isolatiemateriaal minimaal vergeleken met de gigantische besparingen en de positieve impact op het milieu. Over de volledige levensduur van het isolatiemateriaal bespaart u namelijk ongeveer 100 keer meer energie dan de hoeveelheid energie die nodig was om het materiaal te produceren.

Tevens is ons isolatiemateriaal geschikt om gerecycled te worden. Dus zelfs nadat de levensduur van het materiaal is verlopen, heeft het weinig tot geen negatieve impact op het milieu! Bij Alsa Vloerisolatie zorgen wij ervoor dat het materiaal zodanig is gemonteerd dat het later weer gedemonteerd kan worden. Zo is het makkelijker om op te ruimen en te recyclen!

Ecologisch, maar ook voordelig voor u!

Vaak kosten bepaalde ecologische werkzaamheden en producten heel veel geld en brengt het u weinig op. Dat is met vloerisolatie wel anders. U investeert in het begin weliswaar een bepaald bedrag in het materiaal en de werkzaamheden, maar daar haalt u ook voordeel uit. Vloerisolatie bespaart u namelijk erg veel energie. En dat ziet u terug op uw energierekening. U kunt tot wel 15%per jaar besparen aan energiekosten. Dat komt voor veel mensen neer op zo'n €300,- op jaarbasis!

Offerte aanvragen