Ons werk

Alsa Vloerisolatie is een initiatief van experts en medewerkers die gespecialiseerd zijn in het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Met ons team van experts zorgen wij ervoor dat we tegen voordelige tarieven uw woning nog milieuvriendelijker kunnen maken!

Bij Alsa Vloerisolatie geloven wij in transparantie. We bespreken graag alle mogelijkheden en informeren onze klanten over wat wel en niet kan en wat de voordelen zijn van onze werkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Tonzon vloerisolatie

Wij werken uitsluitend met Tonzon producten

Isolatie oplossingen van Tonzon zijn innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Waar andere traditionele isolatie oplossingen zoals wol, purschuim en EPS (polystyreen) de warmte permanent naar onderen uitstralen, elimineren de producten van Tonzon dergelijke uitstralingen volledig.

Met bewezen technieken die al sinds 1980 worden gebruikt, zorgen Tonzon producten voor meer energiebesparing en effectievere isolatie voor uw woning. Met de producten van Tonzon zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw vloerisolatie haalt.

Meer over Tonzon

Vloerisolatie

Met jarenlange ervaring in het vak en het gebruik van bewezen innovatieve technieken zorgen wij ervoor dat uw vloer goed en volledig geïsoleerd is. Bij het inbouwen van uw vloerisolatie gebruiken wij meerdere onderdelen om een zo goed mogelijk resultaat te halen.

Wij gebruiken de volgende onderdelen:

Thermokussens

Thermokussens van Tonzon zorgen ervoor dat de hitte op de vloer blijft, in plaats van dat de hitte opstijgt en daardoor de vloer verlaat. Thermokussens alleen al maken het oppervlak 4% warmer zonder extra energieverbruik!

Noppenfolie

Noppenfolie reflecteert kou en warmte, waardoor het uitermate geschikt is om als isolerende laag te fungeren.

Bodemfolie

Bodemfolie voorkomt vocht. Vaak wanneer oppervlakken worden opgewarmd, kan er condensvorming plaatsnemen. Dit zorgt voor vocht op oppervlakken zoals de muren, de vloer, de leidingen en ophangbeugels. Bodemfolie houdt deze condensvorming tegen.

Specialistische vloerisolatie

Alsa Isolatie denkt met u mee om ondanks eventuele hindernissen, toch tot de beste isolatie oplossing te komen. Zo kan Alsa Isolatie bijvoorbeeld een mangat slaan voor toegang tot de kruipruimte, vloeren zonder kruipruimte isoleren en vloeren met vloerverwarming isoleren.

Offerte aanvragen

Dakisolatie

Met Alsa Isolatie beschikt u over één adres voor zowel vloer- én dakisolatie. Bespaar tot €600,- op jaarbasis met dakisolatie van Alsa Isolatie. Klik hier voor meer informatie over dakisolatie.

Kingsspan Dakisolatie

Wij gebruiken graag PIR platen van het merk KINGSPAN als isolatiemateriaal. Deze platen sluiten goed op elkaar aan, zodat er geen lucht kier ontstaat. KINGSPAN isolatie platen hebben een RD waarde van 2.0.

Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie

Naast vloer en dak isolatie is Alsa Isolatie ook isolatiespecialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Wanneer spouwmuurisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie kan worden aangebracht wanneer u merkt dat uw huis niet goed genoeg geïsoleerd is. Dit komt vaak voor bij oudere huizen. Mocht u in een koud en niet-geïsoleerd huis wonen, dan heeft u waarschijnlijk te maken met koude winters, hoge stookkosten en een koud huis in het algemeen. Spouwmuurisolatie is een van de isolatiemethoden die dit probleem oplost, bij spouwmuurisolatie worden isolatiekorrels tussen de spouwmuren van een huis worden gespoten zodat er geen lucht kan ontsnappen via de spouwmuur. Het resultaat is dat de temperatuur in huis altijd comfortabel is.

Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie heeft vele voordelen, zowel voor het milieu als voor uw huis en portemonnee.

Wilt u meer weten over spouwmuurisolatie en welke voordelen het isoleren van uw spouwmuur met zich mee brengt? Klik hier voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

Met Alsa Vloerisolatie als partner kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Onze hoogwaardige producten en materialen zorgen voor een groot voordeel wanneer het gaat om energiezuinigheid. Hieronder een paar voorbeelden waarom wij de juiste keuze zijn voor u:

De voordelen van Alsa

  • Compleet afgestemd op uw wensen
  • Vakkundige en ervaren monteurs
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • 10 jaar garantie op al onze producten
Neem contact ons op

Samen sterker

  • Burenkorting als u samen komt
  • Beveel ons aan voor extra voordelen
  • Deel onze pagina en ontvang korting
  • Extra dinercheque voor een Google review
Neem contact ons op