Professioneel dakdekkersbedrijf

Naast het aanbrengen van isolatie zijn we ook actief als dakdekkersbedrijf. Als u op zoek bent naar een professioneel dakdekkersbedrijf, dan bent u bij ALSA aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan dakdekkersdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team van ervaren dakdekkers staat garant voor kwaliteit en professionaliteit bij elk project.

voorbeeld dakdekking 1

Wat doet een dakdekker? Onze dakdekkersdiensten

Als dakdekkers zijn wij verantwoordelijk voor het afleveren van een perfect gedekt dak zodat deze volledig bestand is tegen weersinvloeden zoals water, sneeuw en wind.

Nieuwe daken

Wanneer u een nieuwbouwproject heeft lopen is het plaatsen van een nieuw dak een essentieel onderdeel van het bouwproces. U wilt namelijk een stevig en waterdicht dak hebben.

Naast het plaatsen van nieuwe daken op nieuwbouwprojecten is het soms ook nodig om het volledige dak van u huis te vervangen.

Ons team van professionele dakdekkers heeft de expertise om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak perfect wordt aangelegd met de beste materialen.

Dakreparaties

Heeft u veel last van lekkages, tocht, schimmel of andere problemen via uw dak? Dan is een dakreparatie nodig om deze problemen te verhelpen. Afhankelijk van het probleem van uw dak zullen wij een passende oplossing bieden om uw dak weer netjes te repareren.

Dakonderhoud

Om de plaatsing van een nieuw dak of een dakreparatie te voorkomen, is het goed uw dak zo nu en dan te laten onderhouden. Bij het dakonderhoud inspecteert een van onze experts uw dak onder andere op scheurtjes, verstoppingen en lekkages die u zelf snel over het hoofd ziet. Is er een probleem met uw dak? Dan kan dit in een vroeg stadium worden opgelost waardoor u veel geld kunt besparen.

Wat zijn de kosten voor dakdekken?

De kosten voor ons dakdekkersbedrijf zijn afhankelijk van het project en het aantal vierkante meter dat moet worden bedekt. Bij ALSA ben je gemiddeld €106,- per vierkante kwijt, inclusief arbeidskosten en materiaalkosten.

Waarom kiezen voor dakdekkersbedrijf ALSA?

Er zijn meerdere redenen waarom u voor ons dakdekkersbedrijf zou moeten kiezen:

Professioneelen ervaren team: Ons team van professionele en ervaren dakdekkers staat garant voor kwaliteit en professionaliteit bij elk project.

Wij gebruiken alleen de beste materialen voor onze dakwerken, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Onze prijzen zijn concurrerend, zonder in te boeten op kwaliteit.

Meer dan alleen dakdekken

Naast onze diensten als dakdekkers zijn we ook in te zetten als isolatiebedrijf voor verschillende isolatiediensten zoals vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Zo kunnen wij uw volledige huis voorzien tegen weer, wind, regen en kou.

voorbeeld dakdekking

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze dakdekkersdiensten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor u klaar om al uw dakwerken professioneel uit te voeren.

Vrijblijvende offerte isolatie

Wil je een offerte ontvangen van een isolatiespecialist? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij ALSA Isolatie. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste isolatiematerialen, mogelijkheden en prijsindicatie.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

Met Alsa Isolatie als partner kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Onze hoogwaardige producten en materialen zorgen voor een groot voordeel wanneer het gaat om energiezuinigheid. Hieronder een paar voorbeelden waarom wij de juiste keuze zijn voor u:

De voordelen van Alsa

  • Compleet afgestemd op uw wensen
  • Vakkundige en ervaren monteurs
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • 10 jaar garantie op al onze producten
Neem contact ons op

Samen sterker

  • Burenkorting als u samen komt
  • Beveel ons aan voor extra voordelen
  • Deel onze pagina en ontvang korting
  • Extra dinercheque voor een Google review
Neem contact ons op