Dakisolatie

Alsa Isolatie is, naast vloerisolatie, ook als specialist thuis in dakisolatie. Als isolatiespecialist kunnen wij u dus helpen om uw huis van boven tot onder te laten isoleren.

Het voordeel van het combineren van zowel vloer- als dakisolatie, is dat de warmte nog beter in huis blijft en de kou nog beter buiten blijft. Hierdoor bespaart u nóg meer op uw maandelijkse stookkosten.

Op deze pagina leest u meer informatie over dakisolatie van Alsa Isolatie. Direct meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Waarom dakisolatie?

Oude huizen zijn vaak niet geïsoleerd. Dit betekent dat het niet altijd even warm is in de winter periodes. Om toch een warme zolder te hebben én te besparen, wordt het dak daarom voorzien van isolatie.

Op jaarbasis kan dakisolatie tussen de €300-600,- besparen. Hiermee verdient de investering voor dakisolatie zich vanzelf terug.

Hoe wordt dakisolatie geplaatst?

Dakisolatie wordt aan de binnenkant van een schuin of plat dak geplaatst. Wij gebruiken graag PIR platen van het merk KINGSPAN als isolatiemateriaal.

Deze platen sluiten goed op elkaar aan, zodat er geen lucht kier ontstaat, zoals in de onderstaande foto te zien is. KINGSPAN isolatie platen hebben een RD waarde van 2.0.

Soms is het ook nodig om de buitenkant van een dak te isoleren. Bij platte daken kan dit vaak goed worden toegepast. Hier komt dan ook een stukje dakdekking bij kijken. Ook dit kan worden uitgevoerd door ALSA.

voorbeeld dakisolatie

Subsidie voor dakisolatie

Net als voor vloerisolatie bieden veel gemeenten subsidie voor dakisolatie aan. Het bedrag dat beschikbaar is en de voorwaarden verschillen per gemeente.

Voor de gemeente Den Haag geldt bijvoorbeeld dat er €12,50 subsidie per vierkante meter dakisolatie beschikbaar is, mits er aan de voorwaarden wordt voldaan. Voor meer informatie over subsidie neemt u gemakkelijk contact met ons op. We helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

Met Alsa Isolatie als partner kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Onze hoogwaardige producten en materialen zorgen voor een groot voordeel wanneer het gaat om energiezuinigheid. Hieronder een paar voorbeelden waarom wij de juiste keuze zijn voor u:

De voordelen van Alsa

  • Compleet afgestemd op uw wensen
  • Vakkundige en ervaren monteurs
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • 10 jaar garantie op al onze producten
Neem contact ons op

Samen sterker

  • Burenkorting als u samen komt
  • Beveel ons aan voor extra voordelen
  • Deel onze pagina en ontvang korting
  • Extra dinercheque voor een Google review
Neem contact ons op