Dakisolatie Den Haag

Wilt u uw huis in Den Haag beter isoleren? Dan is het aanbrengen van dakisolatie een goede zet. Op deze manier houdt u uw huis warmer en kunt u veel geld besparen op stookkosten. Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf dat dakisolatie aan uw huis in Den Haag kan aanbrengen? ALSA Isolatie is uw specialist en staat voor u klaar!

Dakisolatie in Den Haag aan laten brengen. Waarom eigenlijk?

Als het aankomt op het isoleren van uw huis zijn er verschillende isolatietechnieken. Een aantal van deze technieken zijn muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Elk type isolatie draagt bij aan een beter geïsoleerd huis. Maar wat is het voordeel van dakisolatie aan uw huis?

Is het dak van uw huidige woning in Den Haag niet goed geïsoleerd, dan verliest u veel warmte via uw zolder. Dit resulteert in een hoger energieverbruik wat slecht is voor het milieu en uw eigen portemonnee. Laat u uw dak in Den Haag isoleren dan kunt u veel geld besparen en bent u goed bezig voor het milieu.

Op jaarbasis kunt u maar liefst tussen de €300 en €600 euro besparen. Dat betekent dat je de investering voor het aanbrengen van dakisolatie vaak binnen een aantal jaar weer hebt terugverdient terwijl je geniet van een warmer huis én bijdraagt aan een beter milieu.

Voordelen van dakisolatie op een rijtje

 • - Verbeterd wooncomfort
 • - Kostenbesparend
 • - Houdt hitte buiten in de zomer
 • - Houdt warmte binnen in de winter
 • - Goed voor het milieu

Het aanbrengen van dakisolatie in Den Haag

Bij ALSA Isolatie brengen wij dakisolatie aan via de binnenkant van een schuin of plat dak. Het isolatie materiaal brengen wij aan tussen de steunbalken van uw zolder met behulp van isolatielijm. Wij kiezen voor het gebruik van isolatielijm in plaats van spijkers zodat we geen onnodige beschadigingen aan uw goede dak aanbrengen.

Als het aankomt op isolatiemateriaal gebruiken wij drie verschillende types: PIR of PIF. Elk materiaal heeft zijn voor en nadelen.

PIF: PIF is een isolatiemateriaal met een hoge RD (isolatiewaarde) van 3.7. Het materiaal bestaat uit een aluminium coating. Een dun en licht materiaal die zorgt voor een goede weerkaatsing van de warmte wat een hoge isolatiewaarde als gevolg heeft.

PIR: Ook werken wij met PIR isolatie van het merk Kingspan. PIR isolatie zijn isolatieplaten die net als PIF isolatie tussen de steunbalken worden geplaatst. Dit isolatiemateriaal heeft een RD waarde van 2.0.

Dakisolatie in Den Haag

Bij het aanbrengen van het isolatiemateriaal zorgen wij er altijd voor dat de kieren tussen de isolatie en de steunbalken goed worden dichtgekit zodat er geen lucht tussendoor kan. Dit zorgt voor een optimale isolatie.

Subsidie voor dakisolatie in Den Haag

In de gemeente Den Haag heb je ook recht op een subsidie voor het laten aanbrengen van dakisolatie. U komt in aanmerking voor een subsidie wanneer uw woning vóór 1992 gebouwd is. Meer informatie over subsidies voor isolatie in Den Haag? U vind het op de website van gemeente Den Haag.

Dak laten isoleren in Den Haag

Alsa Isolatie is een expert in dakisolatie in Den Haag. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis zorgen wij ervoor dat uw dak goed geïsoleerd is. Zo kunt u genieten van een comfortabel en warm huis zonder hoge energierekening. Ben je benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van dakisolatie? Vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

Met Alsa Isolatie als partner kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Onze hoogwaardige producten en materialen zorgen voor een groot voordeel wanneer het gaat om energiezuinigheid. Hieronder een paar voorbeelden waarom wij de juiste keuze zijn voor u:

De voordelen van Alsa

 • Compleet afgestemd op uw wensen
 • Vakkundige en ervaren monteurs
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • 10 jaar garantie op al onze producten
Neem contact ons op

Samen sterker

 • Burenkorting als u samen komt
 • Beveel ons aan voor extra voordelen
 • Deel onze pagina en ontvang korting
 • Extra dinercheque voor een Google review
Neem contact ons op