Mangat slaan voor toegang kruipruimte isoleren

Het isoleren van een kruipruimte heeft diverse voordelen. Zo blijft warmte beter hangen, waardoor er minder gestookt hoeft te worden. Dit zorgt ervoor dat de maandelijkse energierekening lager wordt. Goed voor de portemonnee en het milieu! Daarnaast is het zelfs mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het isoleren van een kruipruimte, afhankelijk van de gemeente waar u woont.

Echter is de kruipruimte niet altijd toegankelijk. In sommige gevallen is het voor isoleerder niet mogelijk om hun werk te doen. Als het nodig is, slaat Alsa Isolatie een mangat, zodat er alsnog toegang kan worden verschaft tot de kruipruimte. In dit artikel wordt het slaan van een mangat, de kosten en meer besproken. Direct meer informatie? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in voor een offerte op maat of bel of mail ons direct!

Mangat slaan voor vloerisolatie

Een mangat is een doorgang die wordt gecreëerd om toegang te krijgen tot een kruipruimte. Vaak wordt een mangat geslagen om een kruipruimte te isoleren of om gas/waterleidingen te leggen. Alsa Isolatie graaft bij het slaan van een mangat vaak een gat naast de woning, waarna een gat in de funderingsmuur wordt geslagen. Via dit gat wordt de toegang tot de kruipruimte mogelijk gemaakt.

Het voordeel van het slaan van een mangat is dat er altijd toegang tot de kruipruimte kan worden gerealiseerd, ook als er geen toegangsluik beschikbaar is. Daarnaast hoeft er bij bijvoorbeeld vloerverwarming niet door de vloer geboord te worden.

mangat kruipruimte

Mangat laten slaan door Alsa Isolatie

Alsa Isolatie helpt u graag bij het slaan van een mangat bij uw woning. De kosten voor het slaan van een mangat liggen tussen de €200,- en €500,-, afhankelijk van de situatie. We komen graag uw situatie bekijken, om zo een offerte op maat op te kunnen stellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het slaan van een mangat of het isoleren van uw kruipruimte? Neem dan vrijblijvend contact met de dé isolatiespecialist op.

Contact opnemen