Spouwmuurisolatie Den Haag

Bent u klaar met uw koude huis of juist warme huis? Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf dat uw spouwmuur kan isoleren in Den Haag? Bij Alsa Isolatie geven we advies en kunnen we u vakkundig helpen. Door spouwmuurisolatie te laten installeren, kunt u genieten van een comfortabel huis.

Isoleren van uw spouwmuur heeft niet alleen als voordeel dat de binnentemperatuur altijd comfortabel is, het zorgt er ook voor dat u kunt besparen op energiekosten. Daarnaast levert vakkundig geïnstalleerde spouwmuurisolatie ook een positief effect op het milieu.

Op deze pagina leest u meer informatie over spouwmuurisolatie en Alsa Isolatie.

Direct meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Spouwmuurisolatie in Den Haag aan laten brengen. Waarom eigenlijk?

Als u ervoor kiest om spouwmuurisolatie in uw huis in Den Haag aan te brengen gaan we als volgt te werk.

Als eerst kijken we of uw huis geschikt is om de verschillende vormen van spouwmuurisolatie aan te brengen. Bij spouwmuurisolatie bekijken we de muur en berekenen de juiste vorm van isolatie. Zo krijgen we een goed beeld van de voorbereidingen en werkzaamheden.

Daarna zullen we u een advies geven over de verschillende technieken en vormen van isolatie. Wanneer u tevreden bent gaan we aan de slag.

Naast spouwmuurisolatie kunt u ook bij Alsa Isolatie terecht voor vloerisolatie en dakisolatie in Den Haag aanbrengt.

HR PS Schuimparels

Bij het isoleren van uw spouwmuur gebruikt Alsa Isolatie HR PS schuimparels. Deze HR PS schuimparels zijn gemaakt van kleine bolletjes piepschuim (EPS) en houden weinig vocht vast. Deze vorm van isoleren is een goede optie voor huizen gebouwd tussen 1930 en 1980. HR PS schuimparels worden door kleine boorgaatjes in het voegwerk aan de buitenkant van uw spouwmuur aangebracht, daarna worden de gaatjes netjes weggewerkt.

Spouwmuurisolatie in Den Haag

Subsidie voor spouwmuurisolatie in Den Haag

In Nederland wordt energiezuiniger wonen steeds belangrijker. Daarom stelt Den Haag subsidies beschikbaar voor het isoleren van uw huis. Deze subsidie geldt voor verschillende werkzaamheden zoals dak-, vloer- en/of spouwmuurisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie moet u aan enkele voorwaarden voldoen. Om een subsidie te ontvangen moet de isolatie aan de algemene kwaliteitseisen voldoen. Elke vorm van isolatie heeft een Rd-waarde deze waarde geeft aan hoe effectief de isolatie is. Hoe hoger de effectiviteit van de isolatie hoe meer subsidie u ontvangt.

De bedragen die u als subsidie kunt krijgen verschillen per vorm en techniek van isolatie. U kunt tot maximaal 10.000,- subsidie ontvangen als u uw huis gaat isoleren.

Alsa Isolatie kan u helpen bij het aanvragen van isolatie subsidie in Den Haag, wij geven u graag advies.

Meer informatie over subsidies voor isolatie in Den Haag? U vindt het op de website van gemeente Den Haag.

Kosten van het isoleren van uw spouwmuur in Den Haag

Alsa isolatie is een isolatiespecialist in Den Haag. Wij bieden vakkundige isolatie voor uw huis. Door jarenlange ervaring en diepgaande kennis kunnen we u een goed advies geven en ervoor zorgen dat uw huis goed geïsoleerd is. Bent u benieuwd naar de kosten en wilt u advies op het gebied van isolatie? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

Met Alsa Isolatie als partner kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Onze hoogwaardige producten en materialen zorgen voor een groot voordeel wanneer het gaat om energiezuinigheid. Hieronder een paar voorbeelden waarom wij de juiste keuze zijn voor u:

De voordelen van Alsa

  • Compleet afgestemd op uw wensen
  • Vakkundige en ervaren monteurs
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • 10 jaar garantie op al onze producten
Neem contact ons op

Samen sterker

  • Burenkorting als u samen komt
  • Beveel ons aan voor extra voordelen
  • Deel onze pagina en ontvang korting
  • Extra dinercheque voor een Google review
Neem contact ons op